torsdag 30 augusti 2012

Århundradets sämsta research!

Snacka om att inte ha någon koll ÖVERHUVUDTAGET om vad man skriver om.
Detta var det mest skrämmande och sämsta jag läst på mycket länge. Tycker det är oerhört tråkigt att man skall hänga ut Cecilia som är ett stort föredöme inom sportfisket. Jag hoppas och tror dock att varje person som någonsin sysslat med sportfiske, eller köpt fisk i affären/krogen förstår att hela denna artikeln är ett enda stort sakfel!
Helt bedrövligt av Nette Enström. Skämmes ta mig fan!

Länk till artiken: http://www.fria.nu/artikel/94022

3 kommentarer:

  1. Ja denna artikel tog skruv utav bara h--ete! Tur att Cissi får den uppbackning av oss alla då hon blev riktigt sårad av den!

    SvaraRadera
  2. Så rackarns dålig var den faktiskt inte om du läser... vissa saker som helikopter och båtlaster med gös var överdrivna men hennes poäng hade grund. Däremot reaktionerna, som om vi sportfiskare skulle vara utanför granskning och kritik, var låga.

    SvaraRadera
  3. Det var för mycket sakfel för att man skall kunna ta den på ett seriöst sätt. Visst finns det saker som den belyser som absolut bör diskuteras men inte på detta sättet genom att hänga ut en person som inte har med det att göra. Fulfisket, etiki och moral är alltid ett hett ämne men detta (artikeln) är inte rätt sätt att göra det.

    SvaraRadera