måndag 12 november 2012

Bågar i båt och på lod.

Lite dåliga vindförhållanden här hemma fick oss att göra ett ganska oväntat drag. Åkte till Västra Silen för att se om vi kunde fånga någon av de riktigt feta bågarna från sabotaget tidigare under hösten.
Bruno var uppe på fiske över helgen så vi passade på att testköra hans ombyggda båt. Riktigt najs med spinndäck och ipilot.
Vi var långt ifrån ensamma på sjön. Vid rampen i södra delen stank det av fiskrens. Trist att vissa inte kan hålla rent efter sig. Denna typen av händelser drar tyvärr till sig en hel del nötter som inte borde vistas på sjön. Fick en lina avkörd av en tre planande idioter i en hardtop som tycke det var bra att köra på insidan paravanen. Spännande drill i några sekunder. Hardtopen såg att att gå segrande ut striden men det får tiden utvisa. Lina och tafs i motorn kan leda till en hel del trubbel. Hoppas det blir dyrt för er. Idioter!

Skall tillägga att vi träffade en hel del folk. Både lokala förmågor samt folk utifrån. Majoriteten var trevliga och respekterade andra fiskare.
Läste dock om en hel del trubbel här innan. Kika på Lindemans blogg så får ni se.

Fisket då? Det var ganska segt men efter en del letande hittade vi en massa fisk och fick lite roliga drillar. Tackar regnbågskungen Kapten Kolja för hans hemliga tips hur man hittar dessa fiskar och de hemliga vikarna.

Passande musik när man befinner sig i dessa delar av landet borde vara följande. Hank 3 - Rebel Within

_DSC3607 _DSC3609 _DSC3619

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar